Hamburger NLXS
Jouw host voor

Projecten & ervaring

ICT consultancy van NLXS

Wanneer je bedrijf groeit, zal je steeds vaker tegen steeds complexere ICT vraagstukken aanlopen. Misschien heb je zelf wel wat ICT kennis in huis, maar voor de grotere vraagstukken is het in ieder geval fijn om andere inzichten te krijgen en te kunnen sparren. Voor advies op het gebied van complexe ICT vraagstukken of het uitbesteden van grotere projecten, neem je contact op met NLXS.

Bekijk onze voorgaande projecten

Support
nodig?
Support
nodig?

NLXS voor al je ICT vragen

NLXS: een van de meest flexibele ICT consultancy bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar ICT consultancy bedrijven, kan het nogal een zoektocht zijn. Want welk bedrijf sluit het beste aan bij jouw wensen? NLXS is er voor eenmalige
opdrachten of terugkerende projecten. Flexibiliteit staat zijn ons hoog in het vaandel. Wanneer er een storing is of problemen zich voordoen, staan we paraat. Wil je overstappen op VoIP of wil je gaan werken in de cloud? Is de wifi op jouw kantoor of terrein slecht en niet overal even sterk, of is je bedrijf zodanig gegroeid dat je voor een grote uitdaging staat op het gebied van systeembeheer? Wat het ook is, je schakelt NLXS in voor flexibele en daadkrachtige ICT consultancy.

Neem contact met ons op voor ICT consultancy

Staat je bedrijf dus voor complexe ICT vraagstukken? Kom je hier met de interne kennis en kunde niet uit, en heb je advies nodig van een ICT specialist? Dan kun je terecht bij NLXS. Maar ook wanneer jouw ICT’er tijdelijk niet aan het werk is, bijvoorbeeld door ziekte of door vakantie, kun je bij ons terecht. Iemand extra nodig om te sparren over de juiste oplossing? NLXS staat voor je klaar. Neem om de mogelijkheden te bespreken vrijblijvend contact met ons op.