Hamburger NLXS

Nooit meer uurtje factuurtje

ICT kan efficiënter en goedkoper!

ICT kan efficiënter en goedkoper!

Nooit meer uurtje factuurtje

In de wereld van ICT is efficiëntie cruciaal. We streven naar slimme, snelle en effectieve oplossingen die onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Maar toch vragen klanten zich soms af hoeveel tijd wij ergens aan besteed hebben om te kunnen beoordelen of dat de prijs waard is. Naar ons idee is het principe van uurtje-factuurtje zowel voor een klant als voor een leverancier verre van optimaal. Je zou dan meer mogen rekenen als je langzamer werkt. Dat vinden wij niet logisch, dus werken wij anders. Wij leveren Hosting en ICT-diensten voor een vast bedrag per maand. Hiermee focussen wij op het leveren van toegevoegde waarde, en kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Door:

Kwaliteit als waarde

Stel je eens voor dat je in een restaurant zit en moet afrekenen op basis van de tijd die je hebt doorgebracht. Dat klinkt absurd, toch? Waarom zou het dan wel logisch zijn voor dienstverleners, zoals een ICT-bedrijf? Het ontwikkelen van software, implementeren van ICT-systemen en leveren van technologische oplossingen kost tijd, net zoals het bereiden van een maaltijd in een restaurant. Maar net zoals in de culinaire wereld, is het de kwaliteit en de waarde van de oplossing die telt, niet de tijd die het kost om het te realiseren.

Oplossingen die een bedrijf vooruit helpen

Wij geloven sterk in het leveren van waarde aan onze klanten. Dit betekent dat we ons niet laten beperken door het uurloon of de tijdsbesteding van onze medewerkers. In plaats daarvan streven we naar efficiëntie, nauwkeurigheid en effectiviteit in alles wat we doen. Door waardegericht te denken kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en oplossingen bieden die hun bedrijf vooruit helpen. Dan kunnen we ons concentreren op hoogwaardige oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen, of deze zelfs overtreffen.

Efficiënter en goedkoper

Laten we afscheid nemen van het tijdperk waarin de klok regeert en werk mee aan een toekomst waarin waarde voorop staat. Wil jij weten hoe groot onze toegevoegde waarde voor jouw organisatie is? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?