Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT bedrijf voor Tilburg en omgeving – NLXS Hosting en ICT

NLXS: het persoonlijke ICT bedrijf voor Tilburg en omgeving

Ben je voor jouw bedrijf in Tilburg of omgeving op zoek naar een ICT bedrijf met slimme en betrouwbare IT diensten? Een deskundige club vakmensen waar je van op aan kunt, die altijd persoonlijk bereikbaar zijn en ervoor zorgen dat jouw ICT services feilloos blijven draaien? Dan is NLXS is het ICT en automatiseringsbedrijf voor jou. Met verschillende IT-diensten voor een vaste prijs per maand en een snelle service als je onverhoopt met een storing of noodgeval geconfronteerd wordt.

Jarenlange ervaring in de ICT

Voor jouw bedrijf in of om Tilburg kun je bij ons terecht voor verschillende ICT diensten, webhosting en narrowcasting. Daarnaast bieden wij betrouwbare oplossingen voor VoIP telefonie, zakelijke wifi netwerken, systeembeheer, ICT consultancy, WordPress websiteonderhoud en nog veel meer. Met jarenlange ervaring bij zowel het MKB als bij grote enterprises hebben wij de kennis en kunde in huis om de IT oplossing te bieden die perfect bij jouw bedrijf past. Zo ervaren MKB’ers hoe het makkelijker kan, en enterprises hoe het goedkoper kan. Bij NLXS zit je voor een maatwerk automatiseringsoplossing voor jouw bedrijf in Tilburg of omgeving dus helemaal goed!

Flexibel en proactief systeembeheer en netwerkbeheer in Tilburg

Ook voor jouw bedrijf in Tilburg of omgeving is goed systeembeheer en netwerkbeheer erg belangrijk. Er komen en gaan namelijk wel eens collega’s, computers en mobiele telefoons. Je werkt met eigen servers of in de cloud en wilt dat dit goed beveiligd en feilloos blijft draaien. Met proactief systeembeheer, netwerkbeheer en ICT beheer zorgen wij ervoor dat jij je kunt blijven focussen op je core business. Wij komen dus niet pas in actie bij een storing, wij zorgen op voorhand dat goed en veilig blijft functioneren.

Support
nodig?
Support
nodig?

NLXS ICT-diensten in Tilburg

VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Tilburg

Met VoIP telefonie ben je op jouw zakelijke telefoonnummer altijd en overal bereikbaar. Zowel via je vaste telefoon als via een app op je mobiel. Dus ook als je niet in Tilburg op kantoor bent worden inkomende gesprekken direct doorgestuurd naar jouw mobiele nummer. Eventueel zelfs ook als je offline bent. Bovendien zijn er geen investeringskosten aan VoIP telefonie verbonden, omdat je geen speciale apparatuur, onderhoud of installatie nodig hebt. Je bespaart met VoIP dus direct op jouw maandelijkse telefoonkosten. Klinkt dat interessant? Wij helpen je graag met VoIP telefonie voor jouw bedrijf.

De voordelen van goed ICT beheer voor jouw bedrijf in Tilburg

Wanneer je voor jouw bedrijf in Tilburg of omgeving kiest voor ICT beheer, systeembeheer en netwerkbeheer door NLXS, dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo verhoogt de productiviteit binnen je bedrijf doordat al jouw systemen snel en betrouwbaar zijn. Onze proactieve dienstverlening voorkomt potentiële problemen en je netwerk is altijd up-to-date en optimaal beveiligd. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Daar kun je hier meer over lezen. Is er alsnog een storing? Die lossen we snel voor je op.

NLXS en de kracht van een managed werkplek

Als ICT bedrijf staan wij garant voor flexibiliteit en proactiviteit. Allereerst bieden wij altijd IT oplossingen op maat, omdat elk bedrijf natuurlijk anders is. Wij verdiepen ons in jouw behoeften en gaan op zoek naar de best passende oplossing. Bovendien kun je ons altijd bereiken, of het nu dinsdagochtend 10 uur, of zondagavond 8 uur is. Een storing of noodgeval komt namelijk nooit op een goed moment. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat alles piekfijn opgelost wordt. Daarnaast kun je vertrouwen op onze proactieve dienstverlening in en om Tilburg, of het nu om ICT beheer, wifi of WordPress websiteonderhoud gaat. Wij houden alles in de gaten en waarschuwen je op tijd als er iets mis dreigt te gaan.

Voor IT diensten in Tilburg en omgeving kies je NLXS

Heb jij met jouw bedrijf in Tilburg of omgeving ondersteuning nodig met ICT, webhosting, VoIP telefonie of wifi? De persoonlijke vakmensen van NLXS staat voor je klaar. Zit je bedrijf niet in de omgeving van Tilburg? Je vindt onze IT-ers ook in de regio van Oosterhout, Breda of Roosendaal, Sprundel, Hoeven of Oudenbosch. Vul dan ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug! We horen graag waarmee we je kunnen helpen en bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden met je.