Hamburger NLXS

Klantervaring Rekenhulp Tamara Beekers – NLXS ICT

Finance Professional op locatie

Finance Professional op locatie

Rekenhulp - Tamara Beekers

Met zo’n 15 jaar ervaring als accountant en controller besloot Tamara Beekers om haar diensten als zelfstandige aan te bieden aan het MKB. Door de complete boekhouding te doen en inzicht in de cijfers te brengen helpt zij haar klanten financieel fitter te worden en te blijven. Tamara werkt bij de klant op locatie of vanuit haar eigen thuiskantoor. Om overal snel en veilig te kunnen werken schakelde Tamara de expertise van NLXS ICT in.

Door:

“Nadat ik ruim 10 jaar bij ABAB Accountants en Adviseurs heb gewerkt maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven”, vertelt de bescheiden Tamara in een lunchcafé in Breda. “Eerst bij het internationale beursgenoteerde bedrijf Eurofins en later bij Libéma. Bij die werkgevers heb ik ontzettend veel geleerd, maar kreeg ik ook het gevoel dat ik ooit als zelfstandige zou beginnen. Nadat ik hoorde hoeveel vraag er bij bedrijven is naar financieel professionals ben ik begin 2024 Rekenhulp gestart. Sindsdien help ik bedrijven met hun complete administratie, periodieke rapportages, prognoses en liquiditeitsoverzichten, jaarrekeningen, en fiscale berekeningen en aangiftes van BTW, VPB en WKR.”

ICT voor vast bedrag per maand

“Met de overstap naar zelfstandigheid heb ik ook allerlei zaken moeten regelen, waarbij ik voor mijn ICT vragen de expertise van NLXS heb ingeschakeld. Zo zorgt NLXS voor webhosting, email en back-ups, en hebben zij in mijn thuiskantoor een beveiligd en gescheiden wifi-netwerk aangelegd. Ook heeft Ken de Keizer van NLXS Microsoft 365 clouddiensten op mijn laptop werkend gemaakt en goed beveiligd. Er zit bijvoorbeeld encryptie op mijn laptop en tweevoudige verificatie (2FA). Om me te beschermen tegen virussen en hackers heeft hij er ook een EDR-antiviruspakket op geïnstalleerd. Dat kijkt naar afwijkend gedrag van software op mijn laptop, waardoor hij direct een seintje krijgt als dat het geval is. Deze diensten neem ik bij NLXS af voor een vast bedrag per maand, zodat ik nooit voor verrassingen kom te staan. Ook niet als ik wat vaker vragen stel.”

Kwaliteit en aandacht

“Door mijzelf kenbaar te maken op LinkedIn en hier en daar te reageren op openstaande vacatures heb ik mijn eerste klanten aangetrokken. Momenteel heb ik een interim-opdracht voor accountantskantoor Beter Ondernemen in Breda, maar doe ik ook de complete boekhouding op locatie voor enkele MKB-bedrijven in de regio. Door zelf op locatie aanwezig te zijn leer ik het bedrijf en de activiteiten goed kennen en signaleer ik makkelijker zaken die verbeterd kunnen worden. Zo hoeft de ondernemer niet zelf te doen wat hij of zij helemaal niet leuk vindt, en help ik het bedrijf financieel fitter te worden en te blijven. Daarbij vind ik kwaliteit en aandacht bieden aan één klant belangrijker dan meerdere klanten snel afwerken. Ik neem dus liever de tijd om een foutje in de boekhouding op te sporen en op te lossen, dan de boel simpelweg kloppend te maken. Zo maak ik de ondernemer namelijk bewust van bepaalde handelingen, waarna de boekhouding vervolgens soepeler verloopt.”

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?

Een vast bedrag voor ICT?

Kun jij als kleine zelfstandige ook de professionele en persoonlijke hulp gebruiken van een laagdrempelig ICT-bedrijf in de omgeving van Breda? Voor webhosting, Microsoft 365 en goede, veilige wifi? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met ons.