Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Oosterhout

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Oosterhout?

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in Oosterhout? Ervaar je problemen met systeembeheer binnen je bedrijf in Oosterhout of omgeving? Of ben je op zoek naar een ICT-bedrijf dat jouw organisatie helpt om efficiënter te werken? Wat voor ICT-gerelateerde werkzaamheden het ook zijn, NLXS, jouw partner voor systeembeheer, staat voor je klaar. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij je volledig kunt focussen op je core business.

NLXS: flexibel ICT-bedrijf in Oosterhout

NLXS is er voor alle systeembeheer- en ICT-gerelateerde zaken waar jouw bedrijf in Oosterhout of omgeving mee te maken heeft. Dat varieert van eenmalige projecten, zoals het aanleggen van een goed, veilig en dekkend wifinetwerk of het inrichten van een nieuwe server, tot terugkerende zaken, zoals proactief systeembeheer of webhosting.

Support
nodig?
Support
nodig?

NLXS ICT en systeembeheer in Oosterhout

Anders dan elk ander ICT-bedrijf in de omgeving van Oosterhout, Dongen en Rijen

Waarmee maken wij het verschil ten opzichte van elk ander IT-bedrijf in de omgeving van Oosterhout? Wij bieden jou een oplossing op maat voor een vast bedrag per maand. Zo heb je geen verrassingen achteraf en hoef jij je geen zorgen meer te maken over hosting van jouw website, jouw automatisering, ICT of netwerk. Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien, altijd! Zo kun jij je richten op de dingen waar jij goed in bent. We werken dus niet met uurtje factuurtje en blijven niet eindeloos rapporteren dat we ons werk gedaan hebben. We doen dat namelijk proactief, en dat merk je omdat jouw ICT-services vlekkeloos blijven draaien. In principe hoor, spreek of zie je ons niet vaak. Je kunt er op vertrouwen dat alles altijd feilloos functioneert. Ervaar je onverhoopt toch een storing of calamiteit? Als persoonlijk en flexibel ICT-bedrijf voor Oosterhout en omgeving staan wij direct voor je klaar. Wil je even sparren of een bakkie doen? Dan maken we daar gewoon even tijd voor.

Altijd sterke zakelijke wifi

Niets is zo irritant als een slecht functionerende wifiverbinding. Haperende webpagina’s en lange laadtijden zijn niet meer van deze tijd. Daarom ondersteunen wij jouw organisatie in Oosterhout met goede zakelijke wifi. Wij zorgen voor zowel aanleg als proactief onderhoud van een veilig wifinetwerk in Oosterhout en omstreken waarmee jij en jouw collega’s overal efficiënt kunnen werken.

Stap met jouw bedrijf in Oosterhout over naar VoIP

Voice over IP (VoIP) is populairder dan ooit en inmiddels de standaard voor vele bedrijven. Met VoIP ben je overal bereikbaar via je vaste telefoonnummer, ook op mobiel of via een app. Geen wonder dus dat veel bedrijven en instellingen hiervoor kiezen. Met een VoIP-oplossing via NLXS ben je bereikbaar voor een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Hierdoor kun je eenvoudig op- en afschalen en betaal je nooit teveel. Bovendien bespaar je met VoIP-telefonie direct op je maandelijkse kosten. Klinkt goed, toch? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Heeft jouw bedrijf in Oosterhout, Rijen of Dongen ICT-problemen?

Wil jij voor jouw instelling of bedrijf in of om Oosterhout hulp bij ICT? Wij staan voor je klaar. Maar dat geldt natuurlijk ook voor organisaties in bijvoorbeeld Breda, Rijen, Dongen, Tilburg, Waalwijk en Zundert. Eigenlijk in heel West-Brabant. Vind je op onze website niet precies wat jij nodig hebt? Je mag ons vrijblijvend bellen of mailen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou vast verder helpen. Je mag ook ons contactformulier invullen. Dan bellen we je binnen 24 uur terug.