Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Zundert

NLXS: het persoonlijke ICT-bedrijf voor Zundert en omgeving

Wil je voor jouw bedrijf ondersteuning op het gebied van webhosting, automatisering of ICT in Zundert of omgeving? Van deskundige vakmensen waar je op kunt bouwen en vertrouwen? Die persoonlijk bereikbaar zijn en zich verantwoordelijk voelen dat jouw ICT-diensten feilloos blijven draaien? De experts van NLXS staan voor je klaar. Als flexibel ICT-bedrijf vlakbij Zundert werkt helpen wij je graag met al je IT-zaken. Dat doen we voor een vaste prijs per maand, waarbij onze snelle serviceafdeling je ook meteen helpt als je met jouw ICT-systemen een storing of noodgeval hebt.

Proactieve ICT diensten, webhosting en meer voor Zundert en omgeving

Voor jouw bedrijf in of om Zundert helpen we jou met ICT diensten, webhosting en VoIP telefonie. Daarnaast bieden wij betrouwbare oplossingen voor zakelijke wifi netwerken, systeembeheer, ICT consultancy, WordPress websiteonderhoud, narrowcasting en nog veel meer. Met onze expertise en jarenlange ervaring bij zowel kleine, middelgrote als grote organisaties bieden wij de IT-oplossing die perfect bij jou past. Zo ervaren MKB’ers hoe het makkelijker kan en enterprises hoe het goedkoper kan. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand!
Support
nodig?
Support
nodig?

Maatwerk ICT voor jouw bedrijf in Zundert

NLXS is anders dan andere ICT bedrijven in de omgeving van Zundert

In de omgeving van Rijsbergen en Zundert zitten wel meer ICT-bedrijven, dus waarom kies je dan voor NLXS? Het antwoord is simpel: proactiviteit! Want welke dienst je ook bij ons afneemt, wij zorgen er proactief voor dat alles goed blijft draaien. Waarschijnlijk hoor je om die reden dus maar zelden iets van ons. Wij zorgen er namelijk gewoon altijd voor dat jouw ICT in Zundert goed geregeld is, zodat jij kunt blijven werken. Is er toch een storing of een andere calamiteit? Dan staan wij met ons automatiseringsbedrijf vlakbij Zundert natuurlijk voor je klaar en zorgen we dat je snel weer verder kunt.

VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Zundert

Met VoIP telefonie ben je op jouw zakelijke telefoonnummer altijd en overal bereikbaar. Zowel via je vaste telefoon als via een app op je mobiel. Ook als je niet in Zundert bent worden inkomende gesprekken desgewenst doorgestuurd naar jouw mobiele nummer. Bovendien heb je met VoIP telefonie geen investeringskosten, want je hebt geen speciale apparatuur, onderhoud of installatie nodig. Met VoIP bespaar je dus direct op jouw maandelijkse telefoonkosten. Wil je hier meer over weten? Wij helpen je graag met VoIP telefonie voor jouw bedrijf.

VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Zundert

Wij weten hoe cruciaal een stabiele internetverbinding is voor moderne organisaties. Daarom bieden wij oplossingen voor hoogwaardige, veilige en betrouwbare wifi voor jouw bedrijf in Zundert of omgeving. Onze wifi-experts ontwerpen en implementeren op maat gemaakte wifi-netwerken die de maximale prestaties uit het wifi-netwerk halen. Dit zijn schaalbare oplossingen die flexibel meegroeien met de organisatie, hoe klein of groot jouw bedrijf ook is. Daarnaast zorgen wij voor geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals sterke encryptie en geavanceerde firewalls, om jouw bedrijfsgegevens en vertrouwelijke informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen. Zo realiseren wij veilige en krachtige wifi voor elk bedrijf in Zundert of omgeving. Wil je hier meer over weten? Bel ons gerust even op.

Bespreek ICT wensen voor jouw bedrijf uit Zundert of omgeving

Zoek je voor jouw organisatie in Zundert, Rijsbergen, Wernhout, Achtmaal, Galder, Effen, Ulvenhout of één van de andere plaatsen in de omgeving van Zundert een vakkundig en persoonlijk ICT-bedrijf? Is je website instabiel, bel je nog steeds via een traditionele telefoonlijn, of heb je slechte wifi? Of heb je voor jouw organisatie in Zundert of omgeving behoefte aan proactief systeembeheer of beveiliging van vertrouwelijke gegevens? Wij staan voor je klaar. Vul het contactformulier in of bel ons even op. Dan komen we persoonlijk bij je langs om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.