Hamburger NLXS
Over NLXS

Persoonlijk bereikbare ICT‑specialisten

Beproefde ICT-diensten
op maat gekozen

De Hosting- en ICT-specialisten van NLXS leveren slimme en betrouwbare ICT-diensten, en zijn altijd persoonlijk bereikbaar. Onze klanten waarderen dat in ons, terwijl wij dat heel gewoon vinden. Toch spreken we onze klanten niet zo vaak. Dat hoeft ook niet. Wij zorgen er namelijk voor dat het werkt. Dag in, dag uit. Zo kunnen zij zich focussen op wat voor hen belangrijk is. Wil jij dat ook?

Bel ons dan eens op, zodat we ook jou kunnen helpen om het beste uit dat gereedschap te halen tegen de meest gunstige prijs. Samen komen we erachter wat jouw wensen zijn en daar passen we de diensten op aan. Niets te veel en niets te weinig. Beproefde diensten op maat gekozen, zoals webhosting, Microsoft 365, werkplekbeheer, serverbeheer, online back-ups, telefonie en wifi.

Wil jij ICT-diensten die voor jóu werken? Daag ons maar uit.

Problemen? We zijn altijd bereikbaar

Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-omgeving altijd optimaal functioneert. Gaat er toch onverwacht iets mis door een noodgeval of storing? Dan staan wij 24/7 voor je klaar. Ook op zon- en feestdagen. Zo kun jij in-no-time weer aan de slag.

Maak kennis met NLXS

Bekijk de video

ICT voor grote en kleine bedrijven

Slimme ICT-oplossingen zonder onnodige kosten

In onze klantenkring bevinden zich bedrijven van alle formaten: enterprise, mkb en zzp. Onze ervaring binnen grote bedrijven passen we slim toe bij kleinere bedrijven. En doordat we altijd op zoek gaan naar de meest gunstige ICT-oplossing, profiteren kleine én grote bedrijven van oplossingen die voordeliger zijn dan gedacht. Zo maken we iedereen blij en bouwen we aan een duurzame samenwerking.

Geen tickets bij NLXS. Jij bent een mens. Geen nummer.

Geen stress met NLXS voor een vast bedrag per maand

Wij houden niet van vervelende verrassingen, dus die houden we bij jou ook zo ver mogelijk weg. Daarom werken wij niet met uurtje-factuurtje, maar functioneert jouw ICT-omgeving optimaal voor een vast bedrag per maand. Je hebt er zelf geen omkijken naar, weet precies waar je aan toe bent en hebt dus geen stress met NLXS.

Laten we een kennismaking inplannen