Hamburger NLXS
Jouw host voor

Online back-ups

Geen zorgen meer om om je digitale data?
Back-ups van NLXS!

Het meest kostbare bezit van je bedrijf? Dat zijn natuurlijk je data, foto’s, digitale eigendommen, e-mails en bestanden. Vrijwel alle data die op je computer staat is van groot belang voor je bedrijf. Wanneer alles goed gaat, staan we hier niet bij stil. Maar wanneer zich een virus, brand of crash van het systeem voordoet, realiseer je je dat echt alles op die computer staat. En je nu alles kwijt bent. Gelukkig kan dat ook anders. NLXS staat voor je klaar met online back-up oplossingen die ervoor zorgen dat al je data altijd veilig elders is opgeslagen. Natuurlijk alleen voor jou inzichtelijk en bereikbaar.

Om welke data wil jij je geen zorgen meer maken?

PC / Laptop

12,50 per device per maand
  • Opslag: ongelimiteerd, FUP (fair use policy)
  • Ondersteuning mogelijk voor: SQL/​Exchange​/Linux​/Apple​/Windows

Office365

7,50 per account per maand
  • Opslag: ongelimiteerd, FUP (fair use policy)

Server

60 per device per maand
  • Opslag: ongelimiteerd, FUP (fair use policy)
  • Ondersteuning mogelijk voor: SQL/​Exchange​/Linux​/Apple​/Windows

Heb je een ander type back-up nodig?

Support
nodig?
Support
nodig?

Hoe werken de hosted online back-ups van NLXS?

Verschillende manieren van back-up voor je bestanden

Natuurlijk is er binnen je bedrijf al wel eens nagedacht over back-ups. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om back-ups te maken op een USB stick of een externe harde schijf. Dit is natuurlijk niet erg veilig, gevoelig voor diefstal en wanneer er brand uitbreekt ben je alsnog je bestanden kwijt. Daarnaast denken mensen ten onrechte dat het zetten van bestanden op Google Drive of OneDrive ook een vorm van online back-up is. Dat is niet het geval. Het is namelijk geen back-up, maar een digitale opslagmethode. Daarnaast wordt er dan ook vaak gewerkt in Google Drive of OneDrive, waardoor het dus gewoon het werkbestand is en geen back-up.

Wat is een online back-up dan wel en wat zijn de voordelen?

NLXS zorgt voor een echte, veilige online back-up. Dit is een onafhankelijke kopie, die je kunt inzien via een beveiligde omgeving. De back-up is totaal niet verbonden met je live bestanden en wordt regelmatig gemaakt. Wanneer je je bestanden dus kwijt bent, door welke oorzaak dan ook, kun je altijd je online back-up bij NLXS raadplegen. We zorgen er altijd voor dat je bestanden opgeslagen worden met een door de overheid goedgekeurde encryptie, zodat niemand erbij kan en je bestanden goed beveiligd zijn.