Hamburger NLXS
Plan jouw

ICT-Scan

Waarom een gratis ICT-scan bij NLXS?

Vaak zijn ICT-toepassingen door de jaren heen ontstaan en bieden ze op dit moment niet meer de beste oplossing voor jouw organisatie. Dit kan onnodige kosten en inefficiënte processen opleveren. Ben je benieuwd naar waarop jij kunt besparen? Plan dan een ICT-scan in via onderstaande knop.

Dit kunnen we o.a. voor je betekenen

Online back-ups

Hosted website & e-mail

Telefonie

Hosted telefonie

Online back-ups

Hosted ICT werkplekbeheer

Online back-ups

Hosted serverbeheer

Online back-ups

Hosted WIFI netwerk

Online back-ups

Hosted online back-up

Support
nodig?
Support
nodig?

Topkwaliteit ICT ontzorging bij NLXS

Wat is een ICT Scan?

Een ICT Scan is een onderzoek naar de ICT-omgeving van een bedrijf, met het doel om de huidige situatie in kaart te brengen en verbetermogelijkheden te identificeren. Een ICT Scan kan verschillende aspecten van de ICT-omgeving van een bedrijf bekijken, zoals de hardware en software die wordt gebruikt, de gegevensopslag en -beveiliging, en de processen en procedures die worden gevolgd voor ICT-beheer. Een ICT Scan kan worden uitgevoerd door interne medewerkers of door externe leveranciers die gespecialiseerd zijn in ICT-diensten. De resultaten van een ICT Scan kunnen worden gebruikt om de ICT-omgeving van een bedrijf te optimaliseren en te verbeteren.

Altijd een fixed price: geen verrassingen achteraf

Wanneer je graag gebruik wil maken van onze diensten, gaan we eens samen aan tafel zitten. We bespreken graag jouw wensen en onze mogelijkheden en komen zo tot een oplossing op maat. We zorgen er met een fixed price voor dat jouw ICT services altijd blijven werken en je hier verder geen omkijken naar hebt.

 

“We spreken onze klanten het liefst zo min mogelijk; als we niets horen, betekent dit dat we het goed doen”