Hamburger NLXS

Klantervaring Beekers Soft Fruit Consult – NLXS ICT

Voor telers van aardbeien, frambozen en bramen

Voor telers van aardbeien, frambozen en bramen

Beekers Soft Fruit Consult

Natuurlijk weten aardbeientelers heel goed wat zij doen, maar toch is Marcel Beekers als Beekers Soft Fruit Consult van veel toegevoegde waarde. Hij helpt de telers namelijk om slim in te spelen op de situatie met een beter rendement als resultaat. Datzelfde ziet hij terug in de dienstverlening van ICT-bedrijf NLXS. “Als iemand anders je kan helpen om slimmer en efficiënter te werken, dan hou je tijd over om te doen waar jij zelf goed in bent.”

Door:

“Ik adviseer zachtfruittelers op teelttechnisch gebied over bijvoorbeeld het optimaliseren van bemesting, gewasbescherming, instellingen van de klimaatregeling en de teelt- en arbeidsplanning. Mijn klanten bezoek ik één keer per week of per twee weken. Daarbij richt ik mij voornamelijk op aardbeienkwekers in West-Brabant, hoewel er ook enkele frambozen- en bramenkwekers bij zitten. Ik vind het belangrijk om op locatie te komen kijken, want om een echt goed advies te kunnen geven wil ik alles zelf zien en voelen.”

Tevreden mens

“Ik werk sinds 2021 als zelfstandig consultant, maar deed dit werk zo’n tien jaar in loondienst. Later heb ik ook nog tweeënhalf jaar bij een handelsbedrijf in zachtfruit gewerkt, waarbij ik het advieswerk het leukst vond. In al die jaren heb ik de markt goed leren kennen en nu richt ik me als Beekers Soft Fruit Consult weer volledig op het advieswerk. En hier in de regio zitten zoveel goede ondernemers met mooie bedrijven van zachtfruit, dat ik niet hoef te klagen over de hoeveelheid werk. Ik ben een tevreden mens!”

Persoonlijk aandacht

“Mijn focus ligt op de kasteelt, waar ook het meeste te sturen valt, waarbij de meeste klanten jonge ondernemers zijn met moderne kassen die hun bedrijf nog verder willen optimaliseren. Ondanks dat zij zelf precies weten hoe zij mooie en lekkere aardbeien kweken, help ik hen om de puntjes op de i te zetten. Omdat ik bij veel verschillende telers in heel West-Brabant en daarbuiten kom, kan ik precies beoordelen waar een teelt staat in vergelijking met andere telers. Zo voorkom ik dat er bedrijfsblindheid bij de telers ontstaat en werken we met elkaar aan een zo optimaal mogelijke oogst. Ik vind het belangrijk om een goed gemiddelde van de kas te krijgen. Daarom vind ik dat ik echt een rondje door de kas moet maken. Dan voel ik ook hoe het klimaat in de kas is. Dat is veel beter dan op afstand een paar foto’s beoordelen en naar de waardes van de klimaatcomputer te kijken. Dat zou voor mij niet goed voelen. Ik vind die persoonlijke aandacht op locatie belangrijk.”

Supersnel en oplossingsgericht

“Die persoonlijke aandacht zie ik ook bij NLXS. Vanaf het moment dat ik als zelfstandige startte heb ik Ken de Keizer gebeld om mij met mijn ICT te helpen. Met veel pijn en moeite had ik zelf ook wel wat dingen kunnen regelen, maar waarom zou ik daar zoveel tijd in steken als NLXS het zo geregeld heeft? Ik ben niet zo’n grote klant van NLXS, maar toch hoef ik maar te bellen en ze staan voor me klaar. Zo had ik ooit problemen met de Wifi-apparatuur van Ziggo. Ken is toen zelf even langs geweest en heeft een nieuw Wifi-netwerk aangelegd, waarbij hij ook gelijk een scheiding heeft aangemaakt tussen privé en zakelijk. Sindsdien werkt het feilloos. Toen ik een informatief platform wilde bouwen waarin telers allerlei klimaatgegevens kunnen vinden koppelde Ken mij aan een gespecialiseerde partij. Daarmee heeft hij mij belangeloos geholpen, maar daardoor kan ik veel efficiënter werken en houd ik tijd over om naar klanten te gaan. Verder reageert NLXS altijd supersnel en oplossingsgericht op vragen en leveren zij duurzame en degelijke ICT-oplossingen. Ik vind het dan ook een bijzonder fijne club om mee samen te werken.”

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?

Supersnel en duurzame oplossingen in de ICT?

Zoek jij ook een ICT-bedrijf in Breda die supersnel reageert en duurzame en degelijke oplossingen biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ervaar het zelf.