Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Etten-Leur

NLXS: het persoonlijke ICT-bedrijf voor Etten-Leur en omgeving

Zoek je voor jouw bedrijf in Etten-Leur of omgeving ondersteuning op het gebied van ICT, automatisering of webhosting? Een deskundige club vakmensen waar je op kunt vertrouwen. Die altijd persoonlijk bereikbaar zijn en ervoor zorgen dat jouw ICT-diensten feilloos blijven draaien? NLXS staat voor je klaar. Wij zijn een flexibel ICT-bedrijf dat in de ruime regio van Etten-Leur werkt en helpen je graag met al je IT-vragen. Dat doen we voor een vaste prijs per maand, waarbij onze snelle serviceafdeling je helpt als je onverhoopt met een storing of noodgeval geconfronteerd wordt.

Anders dan elk ander ICT-bedrijf in Etten-Leur, Hoeven, Zevenbergen of Sint Willebrord

Ook in Etten-Leur zorgen wij voor maatwerk IT. Elk bedrijf is namelijk anders en heeft dus andere behoeftes op het gebied van ICT. Doordat wij zowel voor het MKB als voor grote enterprises werken, kunnen we iedereen helpen. We gebruiken de IT-kennis uit grote enterprises om het MKB verder te helpen en bieden enterprises praktische oplossingen waar ze anders niet aan gedacht hadden. Daarnaast doen wij niet aan uurtje-factuurtje. Wij werken namelijk altijd met een vast bedrag per maand. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Zo zijn we echt anders dan elk ander IT-bedrijf rondom Etten-Leur.

Voor deze vaste prijs kun je dan ook verwachten dat je IT altijd draait en je daar verder niet naar om hoeft te kijken. Wij ontzorgen je compleet en vallen je niet lastig met ongevraagde updates. Wanneer zich onverhoopt toch een noodgeval of storing voordoet, staan wij natuurlijk direct voor je klaar. Omdat zo’n noodgeval zich niet aan kantoortijden houdt zijn we er voor jou ook in de avonduren en op zon- en feestdagen.

Support
nodig?
Support
nodig?

Webhosting, narrowcasting en IT in regio Etten-Leur

Diverse ICT diensten

Je kunt voor jouw bedrijf in Etten-Leur en omgeving bij ons terecht voor verschillende ICT-diensten. Heb je een IT-vraagstuk en twijfel je of wij je daarbij kunnen ondersteunen? Daag ons maar uit, want wij vinden altijd wel weer een manier om je alsnog te helpen. Is het niet onze expertise? Dan kennen we wel een andere betrouwbare partij. Daarom bespreken we graag al jouw wensen en vragen die iets met ICT, kantoorautomatisering of websites te maken hebben. Dan zorgen wij voor een oplossing die perfect bij jouw organisatie past. Je kunt voor jouw bedrijf in Etten-Leur of omgeving bij ons terecht voor bijvoorbeeld de volgende diensten:

  • Webhosting en WordPress onderhoud
  • Aanleg van VoIP-telefonie
  • Systeembeheer
  • Aanleg en onderhoud van veilige wifi
  • ICT-projecten
  • Online back-ups
  • Narrowcasting

Jouw organisatie in Etten-Leur beter bereikbaar met VoIP-telefonie

Met VoIP-telefonie voor jouw bedrijf in Etten-Leur mis je geen enkel gesprek meer. Of je op kantoor zit, thuis werkt of onderweg bent, jouw klant belt gewoon naar jouw vaste nummer. Wij ontzorgen je namelijk volledig bij het activeren van de telefoonnummers, een naadloze integratie tussen mobiele en vaste lijnen, een complete telefooncentrale en het installeren van een VoIP-trunk. Bel ons maar op ons vaste nummer en ervaar het zelf.

Betrouwbare zakelijke wifi door NLXS

Bij NLXS begrijpen we als geen ander hoe cruciaal een stabiele internetverbinding is voor moderne organisaties. Daarom bieden wij hoogwaardige en betrouwbare wifi-oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw onderneming of instelling in de regio Etten-Leur.

Om de maximale prestaties uit het wifi-netwerk te halen ontwerpen en implementeren onze wifi-experts op maat gemaakte wifi-netwerken. Zo leveren wij bij kleine kantoren, maar ook bij grote bedrijfscomplexen, schaalbare oplossingen die flexibel meegroeien met de organisatie. Daarnaast kun je ook vertrouwen op een veilig netwerk. Wij zorgen namelijk voor geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals sterke encryptie en geavanceerde firewalls, om jouw bedrijfsgegevens en vertrouwelijke informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Proactief en flexibel systeembeheer en netwerkbeheer in regio Etten-Leur

Met het komen en gaan van collega’s, laptops en smart phones is goed systeembeheer en netwerkbeheer ook voor jouw organisatie in Etten-Leur of omgeving erg belangrijk. Werk je in de cloud of met eigen servers? Dan wil je natuurlijk wel dat die goed beveiligd zijn en feilloos blijven draaien. Door ons proactieve systeembeheer, netwerkbeheer en ICT-beheer kun jij je blijven focussen op jouw core business zonder je zorgen te hoeven maken over automatisering. Wij komen dus niet pas in actie bij een storing of calamiteit, maar zorgen vooraf dat alles goed en veilig blijft functioneren. Zo heb je geen stress met NLXS.

Vrijblijvend ICT-wensen voor jouw bedrijf in Etten-Leur bespreken?

Wij zijn met ons ICT-bedrijf in Etten-Leur actief, maar ook in de ruime regio. Dus, zoek je voor jouw organisatie in de gemeente Breda, Halderberge, Oosterhout, Tilburg, Moerdijk, Rucphen of Zundert een vakkundig en persoonlijk ICT-bedrijf? Zit je met slechte wifi, een instabiele website of bel je nog steeds via een traditionele telefoonlijn? Heb je voor jouw organisatie in de omgeving van Etten-Leur behoefte aan systeembeheer of beveiliging van vertrouwelijke gegevens? Wij staan voor je klaar. Bel ons op of vul ons contactformulier in. Dan komen we persoonlijk bij je langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.