Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Breda

NLXS: hét ICT bedrijf in Breda en omgeving

Breda is een prachtige stad in Noord-Brabant, bekend om haar historische architectuur, gezellige terrassen en bruisende culturele scene. Maar Breda is ook een belangrijke speler in de ICT-industrie, met vele innovatieve bedrijven die zich richten op de ontwikkeling van nieuwe technologieën. En als er één ICT-leverancier uit Breda is die hier bovenuit steekt, dan is het wel NLXS. Of het nu gaat om systeembeheer, hosting, websites, domeinen, netwerkbeheer of cloud computing, wij bieden de beste oplossingen voor onze klanten. Kies voor NLXS en ontdek wat de ICT-wereld van Breda te bieden heeft.

Webhosting door NLXS

Als je een website wilt (laten) maken, heb je webhosting nodig om jouw website op een server op te slaan die 24/7 verbonden is met het internet. Via een webbrowser kunnen mensen overal ter wereld toegang krijgen tot jouw website. Webhosting is dus de onmisbare dienst om websites beschikbaar te laten zijn op het internet. Hierbij is de stabiliteit het belangrijkste, want je wilt niet dat jouw website uitvalt. Daarnaast hebben website errors direct invloed op je Google score (SEO). Dus, ben jij op zoek naar een betrouwbare ICT bedrijf voor snelle en stabiele webhosting in Breda? Check dan onze pakketten. 

NLXS: anders dan andere
ICT bedrijven in Breda

Systeembeheerder of netwerkbeheerder in Breda?

Ook al maakt het voor ons niet uit hoe je het noemt, er is wel degelijk een verschil tussen een systeembeheerder of een netwerkbeheerder. Bij netwerkbeheer richten we ons vooral op de infrastructuur. Dat is dus de databekabeling, de patchpanelen en switches in de patchkast, en de draadloze voorzieningen, zoals Wifi access points. Daarnaast is een netwerkbeheerder ook deskundig op het gebied van firewalls en beveiliging van het wifi netwerk. Systeembeheer is meer allesomvattend. Dan gaat het ook om de inrichting en het functioneren van servers en werkplekken.

Systeembeheer in Breda voor een vast bedrag per maand

Om alle computers, laptops en eventuele servers in jouw organisatie up-to-date en draaiende te houden is een goede systeembeheerder of ICT beheerder in Breda noodzakelijk. Of je nou een cloud werkplek in Breda gebruikt of via jouw eigen netwerk werkt. Of je een vast team hebt of regelmatige wisselingen. Voor een vast bedrag per maand biedt NLXS proactief werkplekbeheer in Breda op maat en zorgt er zo voor dat jouw ICT omgeving blijft functioneren. Altijd. Als netwerkbeheerder in Breda houden wij namelijk alles in de gaten en waarschuwen je op tijd als wij zien dat je WIFI netwerk, je managed werkplek of je VoIP telefoon even niet goed functioneert. Werkplekbeheer in Breda, of ICT beheer in Breda, laat je dus het best over aan NLXS.

Support
nodig?
Support
nodig?

ICT oplossingen in Breda

Maatwerk ICT voor jouw bedrijf in Breda

Als IT bedrijf in Breda bieden wij oplossingen op maat. Dat gaat van deskundige IT consultancy in Breda of netwerkbeheer tot narrowcasting en perfecte wifi. Dat bieden we voor elk soort bedrijf, van ZZP en MKB tot enterprises en instellingen. Proactief met je meedenken is voor ons vanzelfsprekend. Het realiseren van slimme IT oplossingen in Breda en omgeving inclusief de bijbehorende support ons dagelijks werk. Met andere woorden: geen stress met NLXS.

IT consultant Breda

Met onze verregaande kennis en ervaring bij zowel grote enterprises als overheidsinstellingen worden wij vaak ingezet als IT consultant in Breda en omgeving. Zo geven wij in elke situatie het best passende advies voor grote en kleine ICT oplossingen. 

Jouw bedrijf in Breda altijd bereikbaar via VoIP telefonie

Bij NLXS in Breda begrijpen wij het belang van bereikbaarheid als geen ander. Met onze storingsdienst willen wij namelijk altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. Maar ook jouw organisatie moet natuurlijk bereikbaar zijn op de momenten die ertoe doen. Met de slimme en betrouwbare oplossing voor zakelijke telefonie met VoIP via NLXS uit Breda mis je geen gesprek meer.

ICT partner in Breda en omgeving nodig?

Ben jij toe aan slimme ICT oplossingen, goede ondersteuning of deskundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of een ICT-scan. Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug! Wij zijn jouw ICT partner in Breda.