Hamburger NLXS

Klantervaring Bart van den Oord Hoveniers – NLXS ICT

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Bart van den oord Hoveniers

Zijn liefde voor tuinen aanleggen en onderhouden had hij al snel ontdekt. Na de Middelbare Agrarische School en later de Hogere Agrarische School met als specialisatie tuin- en landschapsmanagement was Bart van den Oord vastbesloten om ooit een eigen hoveniersbedrijf te starten. Veertien jaar en ontelbare mooie tuinen later kijkt hij terug op de enorme snelheid waarmee dit ging.

Door:

“Laatst kreeg ik zomaar uit het niets een mailtje van een klant met een foto”, vertelt de enthousiaste Bart op een snikhete dag in juni. “Dat ze zo genieten van de tuin die wij onlangs voor hen aangelegd hebben. Daar word ik nou blij van.” Aan het begin van het interview vroeg Bart zich af wat hij nou eigenlijk te vertellen zou hebben, maar na de vraag waar hij blij van wordt sprankelen zijn ogen. “Ik wil met mijn team iets moois maken waar de mensen meer dan tevreden mee zijn.”

Sneller dan verwacht zelfstandig

“Na mijn afstuderen in 2009 ben ik direct bij een hoveniersbedrijf in dienst gegaan. Een half jaar daarna begon ik ook parttime als zelfstandige. Zo werkte ik per week drie dagen voor de baas en drie dagen voor mezelf. Al vrij snel nam ik mijn eerste personeelslid aan en een jaar daarna alweer een tweede, en werd het tijd om fulltime voor mijn eigen bedrijf te gaan. En zo groeide het in de eerste vijf jaar door tot een man of 7 à 8, wat allemaal veel sneller ging dan ik had verwacht. Op dit moment werk ik met een team van 15 vaste medewerkers en 5 oproepkrachten.”

Werkzaam in heel Zuidwest Nederland

“Voor het onderhoud aan tuinen werken we in heel Zuidwest Nederland. Zo zitten we regelmatig rond Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht. We onderhouden in Hendrik-Ido Ambacht bijvoorbeeld dagelijks het groen op twee begraafplaatsen. Bij de aanleg van nieuwe tuinen is de regio wat compacter en voeren we projecten uit tussen – zeg maar – Tilburg en Roosendaal.”

Alles onder één dak

“Bij het ontwerpen en aanleggen van tuinen focussen we ons vooral op het segment dat net onder het echte exclusieve valt. Daardoor maken we vaak complete tuinen inclusief straatwerk, overkapping, elektrische installatie en beregening. Vanuit een 3D-ontwerp nemen we de klanten mee in onze ideeën. Die krijgen hierdoor vooraf al een realistisch beeld hoe de tuin eruit komt te zien. In zo’n 3D-tekening kunnen we zelfs de zonstand of het effect van de tuinverlichting simuleren. Hier in ons kantoor in Breda zitten twee man paraat om die tekeningen te maken of offertes op te stellen. Zo kunnen we snel schakelen bij een aanvraag.”

Beste oplossing voor ons gebruik

“Toen ik jaren geleden met digitaal tekenen aan de gang ging, maar ook de administratie digitaal ging doen had ik hulp nodig van een computerexpert. Zelf ben ik daar niet zo goed in, dus belde ik Ken de Keizer van NLXS. Hem kende ik al via mijn broer en ik wist dat ik op hem kon vertrouwen. Tot op de dag van vandaag is dat ook zo. Als er een keer iets is, dan hoef ik NLXS maar te bellen of het wordt geregeld. Vaak kan dat vanaf afstand, maar anders komt Ken of één van zijn collega’s snel langs om het te fixen. Ook voor ons nieuwe kantoor heeft NLXS alles geregeld. Ken heeft vooraf in beeld gebracht wat er voor ons belangrijk is. Met die informatie heeft hij de beste oplossing voor ons gebruik gezocht. Ook regelde hij het internet en de netwerkbeveiliging. Dat was trouwens wel grappig, want het was zo goed dichtgetimmerd, dat het beveiligingsbedrijf dat ons inbraakalarm heeft aangelegd er niet in kon. Maar Ken heeft toen direct met hen geschakeld om hen alsnog toegang te geven. Ik kan met NLXS goede afspraken maken en daar hou ik van. Zo zit ik zelf ook in elkaar.”

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?

Opzoek naar een ICT partner die je kunt vertrouwen en snel reageert?

Wil jij voor jouw bedrijf in Breda of omgeving ook vertrouwen op de bereikbaarheid en snelle actie van een ICT-specialist voor jou de beste oplossing regelt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ervaar het zelf.