Hamburger NLXS

Klantervaring Ard uw Makelaar – NLXS ICT

No-nonsens kantoor met focus op klanttevredenheid

No-nonsens kantoor met focus op klanttevredenheid

ArdUwMakelaar

Tot zijn 45e levensjaar werkte Ard de Jongh als sales professional in de groot zakelijke markt binnen de telecom-branche. Het klantcontact vond hij destijds het allermooiste. Stap voor stap is hij in het
makelaars vak gerold, waarbij hij opnieuw veel aandacht aan de klant schenkt. Een kwaliteit die hij ook terugziet bij NLXS.

Door:

“Ik heb altijd het idee gehad om ooit iets voor mezelf te beginnen”, vertelt Ard vanuit zijn thuiskantoor in Rhoon. “Maar ik had een goede baan, waardoor er geen noodzaak was. Totdat ik me op mijn 45 e afvroeg of ik er ooit spijt van zou krijgen. Ik had toen al eens in een woning belegd dat ik verhuurde. Voor zo’n aankoop verdiep ik me goed in de materie en wat er allemaal bij komt kijken om het te kopen en te verhuren. Zo kreeg ik er steeds meer gevoel bij en belegde in nog een woning. Daar had ik veel lol in en naast mijn vaste baan ben ik toen als franchise verkoop- en aankoopmakelaar gestart onder de vlag van een ander kantoor. Met als werkgebied de Hoeksche Waard, Albrandswaard, Barendrecht en Rotterdam had ik toen echt het gevoel van: dit is het!”

Aandacht is alles

“Ondertussen behaalde ik de benodigde diploma’s en bouwde een netwerk op van mensen in de vastgoedwereld. Het viel me op dat de meeste makelaars liever verkopen dan aankopen. Dat werd dus mijn werkveld en ik ontwikkelde een eigen methodiek. Daarbij luister ik vooral goed naar de wensen van de klant. Wat vinden zij belangrijk? In zo’n gesprek neem ik echt de tijd en hou me verder ook goed aan de afspraken. Dat blijkt goed te vallen. Het gevolg is dat ik ook steeds meer woningen ging verkopen. Ook daarvoor besteed ik extra aandacht aan het presentatiemateriaal, zoals fotografie, video en social media, terwijl mijn tarieven gunstig zijn. Ik werk namelijk alleen en huur geen duur kantoor. Ondertussen opereer ik volledig vanuit mijn eigen naam en bestaat zo’n 80% uit verkoop en 20% uit aankoop voor vooral starters. Voor de doorstromers die hun huis via mij willen verkopen mag ik ook steeds vaker de aankoop van hun nieuwe woning begeleiden.”

Veranderende woningmarkt

“De afgelopen jaren was het voor starters en doorstromers niet eenvoudig om een woning te kopen. Dankzij mijn netwerk van makelaars en het vertrouwen dat ik ook bij hen heb opgebouwd lukte het mij toch vaak om woningzoekenden aan een woning te helpen, zonder enorm te overbieden. Sinds de zomer van 2022 is de woningmarkt weer aan het veranderen en is het niet meer vanzelfsprekend dat een woning binnen vier weken verkocht is. De doorlooptijd bij de gemiddelde makelaar is nu zo’n 3 maanden. Ik merk gelukkig dat de doorlooptijd bij mij, waarschijnlijk mede door mijn presentatiematerialen, zo rond de 30 dagen ligt.”

Goed advies en snel schakelen

“Om mijn website goed te laten vinden maak ik gebruik van de diensten van We Talk SEO. Voor de hosting ervan brachten zij mij in contact met Ken de Keizer van NLXS. Ken schakelt makkelijk en snel, en is een prettige kerel om mee te spreken. Als hosting- en ICT-specialist kon hij zich goed in mij verplaatsen. Zowel voor de webhosting als voor VoIP-telefonie bracht hij een perfect passend advies uit en regelde ook een mooi telefoonnummer. Tijdens de implementatie ging alles in één keer goed. Ook dat heeft vooral met aandacht te maken.”

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?

Zoek jij een flexibele partner voor ICT of makelaardij?

Ben jij in de Hoeksche Waard, Albrandswaard, Barendrecht of Rotterdam op zoek naar een makelaar die extra aandacht schenkt aan de aankoop of verkoop van jouw woning? Kijk dan eens op arduwmakelaar.nl. Zoek je een snelle, betrouwbare en flexibele partner voor webhosting, ICT of VoIP-telefonie? Bel of mail ons dan maar. Wij staan voor je klaar.