Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Waalwijk

NLXS: hét ICT bedrijf voor Waalwijk en omgeving

Heb jij voor jouw bedrijf in Waalwijk hulp nodig bij ICT of automatisering? Schakel dan NLXS in. Als dé regionale ICT-specialist helpen we jouw bedrijf 24/7, op projectbasis of voor een eenmalige klus. Waaraan herken je ons?

Waarvoor kun je in Waalwijk bij ons ICT-bedrijf terecht?

NLXS is een echte specialist in ICT en helpt ook jouw bedrijf in Waalwijk! Groeit jouw organisatie waardoor je behoefte krijgt aan proactief systeembeheer? Of wil je een perfect werkend wifinetwerk voor jouw kantoor, camping of bedrijventerrein? Welke ICT-ondersteuning  je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Support
nodig?
Support
nodig?

ICT-beheer in Waalwijk

Waarom kies je voor NLXS?

Wat is het verschil tussen NLXS en elk ander IT-bedrijf rond Waalwijk? Als automatiseringsbedrijf in de omgeving van Waalwijk bieden wij elke organisatie een oplossing op maat voor een vaste prijs per maand. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en kun jij je volledig focussen op jouw core business. Jouw complete ICT is namelijk perfect geregeld. Daar kun je op vertrouwen. Wij zorgen er namelijk proactief voor dat alles vlekkeloos blijft draaien. Daarbij werken wij niet met uurtje factuurtje en belasten je ook niet met moeilijke rapportages over onze werkzaamheden.

Eigenlijk is het heel simpel. Jij wilt gewoon dat het goed werkt, en wij zorgen daar voor! Of het nu gaat om hosting, websites, domeinen, netwerkbeheer, cloud computing of systeembeheer in Waalwijk, wij bieden jou de beste oplossingen met persoonlijke service. Wordt je toch geconfronteerd met een storing of calamiteit? Dan kun je 24/7 bij ons terecht, want wij weten ook dat dat nooit uitkomt. Wil je sparren over jouw ICT-omgeving? Ook daar maken dan gewoon even tijd voor.

Systeembeheer in Waalwijk voor een vast bedrag per maand

Alle computers, laptops en eventuele servers in jouw organisatie moeten natuurlijk up-to-date en draaiende blijven. Hiervoor heb je goed systeembeheer of ICT-beheer in Waalwijk nodig. Gebruik je een cloud werkplek in Waalwijk of werk je via jouw eigen netwerk? Heb je een vast team of regelmatige wisselingen? Voor een vast bedrag per maand ontvang je proactief werkplekbeheer in Waalwijk op maat en zorgen wij ervoor dat jouw ICT-omgeving perfect blijft functioneren. Altijd. Als netwerkbeheerder voor Waalwijk monitoren wij namelijk alles continu en waarschuwen je op tijd als wij zien dat je WIFI-netwerk, je managed werkplek of je VoIP telefoon even niet goed functioneert. Voor werkplekbeheer in Waalwijk, of ICT-beheer in Waalwijk, kun je dus vertrouwen op de expertise van NLXS.

Voor jouw organisatie in Waalwijk een veilig WIFI-netwerk laten opzetten?

Bij NLXS hebben we veel ervaring met het opzetten van een snel en veilig WIFI-netwerk. Daarom kunnen we ook op jouw locatie in Waalwijk een veilig en beveiligd WIFI-netwerk aanleggen. Daarbij zorgen wij voor een oplossing die perfect bij jouw situatie past en kunnen we het netwerk ook proactief voor je beheren. Dan houden wij jouw netwerk op afstand in de gaten, waardoor hackers geen kans maken! Dus, wil je de zekerheid van WIFI-beveiliging voor jouw bedrijf in Waalwijk? Neem dan contact met ons op.

Altijd bereikbaar met VoiP-telefonie

Ook met VoIP-telefonie ontzorgen wij jou compleet. Met VoIP-telefonie ben je altijd en overal bereikbaar op jouw zakelijke telefoonnummer. Zowel via vaste lijnen als via een tablet of een mobiele app. Ook wanneer je offline bent ben je met VoIP nog steeds bereikbaar! Bovendien betaal je per gebruiker. Hierdoor kun je heel gemakkelijk jouw telefonie met jouw bedrijf laten meegroeien. Schakel voor jouw bedrijf in Waalwijk dus ook over op VoIP-telefonie en ervaar het zelf. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op. Want ook voor VoIP-telefonie staan wij graag voor je klaar!

Neem contact op met ons ICT bedrijf in Waalwijk

Heb jij ook ondersteuning nodig op het gebied van ICT voor jouw bedrijf in Waalwijk of omgeving? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Bevindt jouw bedrijf zich in verder weg, bijvoorbeeld in Oosterhout, Dongen, Tilburg, Breda, Hoeven, Sprundel, Rijsbergen, Ulvenhout of Zundert? Ook dan adviseren of ondersteunen wij jouw graag met al jouw ICT-gerelateerde vragen.