Hamburger NLXS
Jouw host voor

Hosted telefonie

VOIP telefonie bij NLXS i.p.v. traditionele telefonie?

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare manier om te communiceren met je klanten, is hosted telefonie misschien wel iets voor jou. Maar wat is hosted telefonie precies en hoe kan het je bedrijf helpen? Ontdek de voordelen!

Welke telefoondienst wil jij in de cloud?

Vast
telefoon­nummer

9,95 Per nummer maand
  •  

Onbeperkt bellen
Vast&Mobiel

21,95 Per medewerker per maand
  •  

Microsoft Teams
bellen

4,95 Per medewerker per maand
  •  

Faxen versturen
en ontvangen

9,95 Per nummer maand
  •  

Wat is VoIP telefonie van NLXS?

Support
nodig?
Support
nodig?

De voordelen van hosted telefonie

Hosted telefonie is een dienst waarbij je telefooncentrale in de cloud wordt gehost. Dit betekent dat je telefooncentrale niet op je eigen locatie hoeft te worden geïnstalleerd en onderhouden, maar dat het wordt gehost door een externe leverancier.

Er zijn verschillende voordelen aan hosted telefonie. Ten eerste biedt het flexibiliteit. Omdat je telefooncentrale in de cloud wordt gehost, kun je vanaf elke locatie met een internetverbinding bellen en gebeld worden. Dit is handig als je vaak onderweg bent of als je een virtueel team hebt dat op verschillende locaties werkt.

Ten tweede is hosted telefonie vaak goedkoper dan traditionele telefonie. Omdat je telefooncentrale in de cloud wordt gehost, hoef je geen dure hardware te kopen of te onderhouden. Bovendien betaal je alleen voor de diensten die je gebruikt, in plaats van dat je een vast bedrag per maand betaalt voor een vaste telefooncentrale.

Ten derde is hosted telefonie vaak geavanceerder dan traditionele telefonie. Veel hosted telefonieproviders bieden geavanceerde functionaliteiten, zoals voicemail, conferentieoproepen en integratie met andere zakelijke tools. Dit kan je helpen om je communicatie met klanten en collega’s te verbeteren.