Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Support

Problemen met jouw ICT?
Geen stress met NLXS!

De continuïteit van jouw bedrijf of organisatie is steeds afhankelijker geworden van ICT. Een storing of ander probleem met jouw ICT moet dus snel en adequaat opgelost worden. Hiervoor is een deskundige en daadkrachtige supportafdeling cruciaal. Laat dat nou één van onze sterke punten zijn!

Zullen we even met je meekijken?

Via remote support kunnen we je computer tijdelijk besturen. Zo vinden we snel het probleem terwijl jij een bakje koffie zet.

Support
nodig?
Support
nodig?

Het belang van een goede en betrouwbare ICT partner

ICT support met échte oplossingen

De ICT-specialisten van onze support-afdeling staan voor je klaar om jou te helpen. Niet alleen tijdens werktijden, maar ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen. Soms zorgen zij ervoor dat er even een quick fix vanaf afstand uitgevoerd wordt, zodat jouw bedrijf in ieder geval niet stil valt. Maar direct daarna helpen je verder met een échte oplossing. Wij voorkomen namelijk liever dan dat we genezen. Dat is onze core business.

NLXS: Jouw partner voor ICT support

Heb je wel eens problemen gehad met jouw webhosting of ICT? En werd dat toen snel en adequaat opgelost? Zo niet, dan laten wij jou graag ervaren hoe het ook kan. Wij zijn namelijk flexibel om razendsnel te kunnen reageren en hebben zoveel kennis en ervaring dat het probleem ook echt opgelost wordt. Dus ben jij klaar met aanmodderen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.