Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT

Jouw ICT partner

Ben je op zoek naar een ICT partner voor een eenmalig project of voor terugkerende werkzaamheden? NLXS biedt je ICT oplossingen op maat voor elk soort bedrijf. Van deskundige consultancy of werkplekbeheer tot perfecte wifi en VoIP-telefonie. Proactief met je meedenken zit in onze natuur, het realiseren van slimme ICT-oplossingen in Breda en omgeving inclusief de bijbehorende support is dagelijkse kost. Je het dus geen stress met NLXS.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Online back-ups

Hosted website & e-mail

Telefonie

Hosted telefonie

Online back-ups

Hosted ICT werkplekbeheer

Online back-ups

Hosted serverbeheer

Online back-ups

Hosted WIFI netwerk

Online back-ups

Hosted online back-up

Support
nodig?
Support
nodig?

ICT waarop je kunt vertrouwen

Nooit meer stress
met jouw ICT

Herken je dit? Een slecht werkende internetverbinding, een website die steeds offline is of servers die uitvallen? Dan wordt het tijd om met ons contact op te nemen. Deze frustrerende storingen houden je namelijk van je werk af en met een beetje pech loop je omzet mis. Met ICT-oplossingen die bij jouw bedrijf passen verlossen wij je van deze ellende. Zo kun jij zorgeloos met je core business bezig zijn én blijven. Ervaar je later toch nog ongemakken? Dan staan wij direct voor je klaar. Niet alleen tijdens werktijden, maar ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen.

Het flexibele
ICT bedrijf

NLXS is de flexibele ICT-partner voor al jouw hosting- en ICT-diensten in de ruime omgeving van Breda. Je vindt onze specialisten en slimme oplossingen dus ook bij bedrijven in de omgeving van Zundert, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk en Etten-Leur. Ben jij ook toe aan slimmere ICT-oplossingen, betere ondersteuning of deskundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of een ICT-scan, want wij staan ook voor jou klaar.