Hamburger NLXS

Klantervaring Lunchroom Canella Breda

Lunchen, ontbijten, borrelen en drinken

Lunchen, ontbijten, borrelen en drinken

Lunchroom Canella Breda

“Er is geen dag hetzelfde”, aldus Walter van Doorn. Als eigenaar van lunchroom Canella in het hartje van Breda zorgt hij er met zijn team voor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. “We gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden alles vers. Het gaat niet alleen om de centen. Dat zie ik ook terug bij ICT-bedrijf NLXS. Zij hosten de website die ze voor ons gebouwd hebben en laten ons emailverkeer vlekkeloos werken. En is er een keer iets aan de hand? Dan wordt het meteen geregeld.”

Door:

Lunchroom Canella is gevestigd in winkelhof ’t Sas in het centrum van Breda. Met het terras in de binnentuin van ’t Sas is het een heerlijk rustige plek in de drukke binnenstad. Eigenaar Walter van Doorn is er in 2017 neergestreken. “Voordat ik lunchroom Canella begon heb ik als kok op een cruiseschip en in sterrenrestaurants gewerkt, en ook een eigen eetcafé in Etten-Leur gehad”, vertelt Walter met een kop vers gemalen bonenkoffie aan een tafeltje in zijn sfeervol ingerichte zaak. “Jarenlang draaide ik lange dagen, van ’s morgens negen tot één uur ’s nachts. Ik was alleen maar aan het werk. Dat ging ten koste van mijn sociale leven. Mijn vrienden zag ik nauwelijks meer. Even dacht ik om volledig uit de horeca te stappen, maar ik vind het te leuk. Elke dag heerst er een bepaalde spanning om alles weer op rolletjes te laten verlopen. Ook nu is het weer hard werken, maar de dagen zijn korter en op maandag zijn we altijd dicht, en in de winter ook op dinsdag.”

Standaard lunchgerechten toch speciaal

“In een lunchroom is het aandeel koken wel een stuk minder dan in een eetcafé of een restaurant. Daar heb ik dus een eigen draai aan gegeven. Op de kaart vind je soepen, broodjes, sandwiches, tosti’s, hamburgers, salades en verschillende warme gerechten. Omdat er de laatste jaren steeds meer vraag naar is, bieden we ook een ruime keuze vegetarische lunchgerechten en kunnen we elk gerecht lactosevrij of glutenvrij maken. En onze uitgebreide high-tea is standaard al voorzien van een aantal vegetarische hapjes. Door bewust te kiezen voor alleen maar goede leveranciers met de beste ingrediënten maak ik van een standaard lunchgerecht toch iets speciaals. Hoewel ik er in het begin wel achter kwam dat het niet té culinair moet. De meest gasten komen hier in de stad om te winkelen en niet om uitgebreid te lunchen. Ik heb daar dus een middenweg in gevonden. Toch hoor ik van gasten dat ze Canella meer een brasserie vinden dan een gewone lunchroom en dat onze carpaccio zo bijzonder goed is.”

Tevreden mens

“Door op deze manier te werken zit ik zelf prettig in mijn vel en zie ik mijn vrienden en familie weer regelmatig. Het moet fijn zijn voor de gasten, maar als team moeten we het ook leuk vinden. Ik ben een tevreden mens en denk als ondernemer niet alleen maar aan de centen. De hele beleving moet goed zijn, zodat de klanten tevreden verder kunnen winkelen. Die mentaliteit zie ik ook bij Ken de Keizer, de eigenaar van ICT-bedrijf NLXS. Bij de oprichting van Canella heb ik een paar ICT-bedrijven uitgenodigd en met hem had ik meteen een fijne klik. NLXS heeft toen onze website gebouwd en die past precies bij ons bedrijf. Ken begreep precies wat ik bedoelde. Sindsdien draait onze website stabiel en ook onze email loopt soepel. En als er dan al eens iets aan de hand is, dan hoef ik Ken maar te bellen en hij regelt meteen dat het weer goed komt.”

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?

ICT voor een vast bedrag per maand?

Zoek jij ook een ICT-bedrijf in Breda voor de snelle en stabiel hosting van jouw website? Zodat jouw website of webshop altijd online is? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.