Hamburger NLXS
Jouw host voor

Hosting in Breda

Support bij je host om de hoek:
Hosting bij NLXS in Breda

In de stad van NAC, de parel van het zuiden. Daar waar de technologische ontwikkelingen niet stilstaan door grote organisaties zoals CM Payments is ook voor jouw organisatie een partij die de ICT uit handen kan nemen. Wij leveren vanuit NLXS op basis van een vaste maandprijs de oplossing voor jouw ICT vraagstuk en hosting in Breda!

Jouw ICT partner in Breda en omstreken

Of je nu op zoek bent naar een ICT partner voor een eenmalig project of voor terugkerende ICT gerelateerde zaken zoals systeembeheer, bij NLXS kun je terecht voor een oplossing op maat. Wil je bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van consultancy, online back-ups, domeinregistratie, wordpress onderhoud of cloud werkplekken? Wij denken actief mee in het realiseren van oplossingen en kunnen je ondersteunen op het gebied van ICT automatisering in Breda en omgeving.

Support
nodig?
Support
nodig?

De host voor al jouw ICT toepassingen

Flexibel ICT bedrijf in Prinsenbeek en omgeving Breda

Een slecht werkende internetverbinding, een website die steeds uit te lucht is of servers die uitvallen. Het zijn allemaal storingsfactoren die je niet alleen van je werk afhouden, maar er ook nog eens voor kunnen zorgen dat je omzet misloopt. Het lijkt wel alsof deze storingen zich alleen voordoen op momenten dat het écht niet uitkomt. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, daarom kun je bij NLXS terecht voor goede ICT oplossingen. Wij zorgen ervoor dat alles draaiende blijft, altijd. Zo kun jij je focussen op je core business. Mocht zich dan onverhoopt toch een storing voordoen, of dat nu tussen 9 en 5 is, ‘s avonds, in het weekend of op feestdagen; wij zijn het flexibele ICT bedrijf dat voor jouw bedrijf klaar staat.

ICT oplossingen nodig voor jouw bedrijf?

NLXS is er voor webhosting, VoIP, systeembeheermanaged wifi en nog veel meer. Wanneer jouw bedrijf ICT problemen heeft, staan wij voor je klaar. Overigens zijn we niet alleen werkzaam in Breda, maar in de wijde omgeving. Dus ook wanneer je bedrijf zich bevindt in de rest van Noord-Brabannt en omstreken en ICT problemen heeft, lossen we het graag voor je op. Bel ons via de knop hieronder of mail naar support@nlxs.nl.