Hamburger NLXS

Taxi en Touringcar bedrijf Vos uit Zevenbergen

Klant details

Taxi en Touringcar bedrijf Vos uit Zevenbergen

Het bedrijf is in 1967 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd Taxi en Touringcarbedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergen (gemeente moerdijk), en heeft een groot wagenpark van taxi’s, minibusjes, rolstoelbussen en touringcars.

NL-XS verzorgt de gehele ICT voor Taxi Vos van een Cloudoplossing tot VoIP telefonie. Vos is bereikbaar dankzij de ICT dienstverlening van NL-XS.

Naam: Taxi Vos (website) Diensten: Cloud, Webhosting Sinds: Is klant sinds 2017

Een taxi vanuit de cloud.

Een taxibedrijf heeft een belangrijk doel, het vervoer faciliteren van personen tussen twee of meer locaties. Voor een taxibedrijf is het goed functioneren van hun ICT omgeving essentieel maar ook de bereikbaarheid via VoIP telefonie moet optimaal verlopen. Klanten bellen overdag, ‘s nachts op werkdagen of het weekend en verwachten altijd snel en vakkundig van A naar B gebracht te worden.

Taxi Vos heeft daarom gekozen voor de cloud hosting oplossing van NL-XS. Samen met leverancier Euphoria, leveren ze dag en nacht ondersteuning aan deze klant.

Voor Taxi Vos was het essentieel dat ze dag en nacht geholpen kunnen worden bij vragen en problemen in en rondom hun ICT faciliteiten. Natuurlijk vullen ze het print papier zelf aan, maar de cloud moet altijd bereikbaar zijn. Vanwege de snelle en persoonlijke aanpak hebben zij gekozen voor NL-XS.

Tijdens een eerdere verstoring bij een andere ICT partij heeft NL-XS snel ingegrepen en de problemen vakkundig opgelost, dat was voor Taxi Vos de reden om hun cloud webhosting platform in beheer te geven bij NL-XS.

Het taxibedrijf host vanuit de cloud en staat dag en nacht voor u klaar!

Wenst u dus een rit van A naar B in de regio Roosendaal / Zevenbergen of Breda neem dan contact op met Taxi Vos: 0168 323222 Wilt u meer weten over de diensten van NL-XS Breda, de samenwerking met deze klant in de Taxi branche of onze cloud en systeembeheer oplossingen.

Stuur ons een e-mail via ons contactformulier.

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?