Hamburger NLXS

Mario Pasetto uit Etten-Leur

Klant details

En veelzijdig kunstenaar en ontwerper. Deinst niet terug voor megaprojecten voor gemeenten en instellingen, maar maakt vooral divers kleiner werk. Zijn werken kenmerken zich veelal door zijn grafische achtergrond: vlakverdeling, patroonvorming, herhaling, contrastrijk en helder kleurgebruik voeren hier de boventoon.

Mario Pasetto neemt bij NL-XS diverse diensten af. Ten behoeve van dit verhaal zijn de standaard diensten, domeinregistratie en webhosting de belangrijkste items. Wij hopen hem de komende jaren vaker te mogen ondersteunen in zijn projecten en werkzaamheden.

Naam: Mario Pasetto – Passetontwerp (website) Diensten: Domeinregistratie, WebHosting Sinds: Is klant sinds 2017

Een nieuwe bedrijfsnaam, dat was de reden voor Mario Pasetto om contact te zoeken met NL-XS. Het is puur toeval want Mario had zijn hosting uitbesteed bij een concullega bedrijf, in de hostingbranche. Doch blijkt maar weer hoe belangrijk bereikbaarheid is anno 2017.

Bereikbaarheid voor uw bedrijfsnaam

Om een nieuwe bedrijfsnaam te registreren en dit daadwerkelijk om te zetten in een NL of COM domeinnaam hoeft men niet veel te regelen, echter is er bij een verhuizing van een website, inrichten van mailaccounts en voorzien van de nodige back-up faciliteiten wel enige kennis vereist. Daarom heeft Mario Pasetto, NL-XS benaderd om zijn bedrijfsnaam te wijzigen. Als IT Adviseur is NL-XS opgetreden en heeft in eerste instantie uitleg verstrekt over het wijzigen van een domeinnaam en de benodigde juridische en administratieve stappen. Het contact tussen Mario Pasetto en NL-XS verliep echter zo vlot, dat de opdracht aan NL-XS is verstrekt om deze wijziging door te voeren.

Van Passetontwerp.nl naar MarioPasetto.com de complete wijziging werd bij NL-XS in vertrouwde handen gegeven. Van de opzegging bij de huidige provider, tot het realiseren van een nieuw hostingpakket, verhuizen van de website en beveiligen met SSL certificaten.

Ook alle e-mail en bijbehorende randzaken zijn door NL-XS vakkundig verhuisd van de oude naar de nieuwe provider.

Over Mario Pasetto

Mario Raffael Enrico Pasetto is geboren in 1975 te Etten-Leur. Hij startte in 1997 de opleiding grafisch ontwerpen aan de Kunstacademie St. Joost te Breda (N-Brabant, NL), waar hij in 2003 afstudeerde als Bachelor of Design. Hij ging meteen professioneel full-time aan de slag met zijn toemalige bedrijf PASETTONTWERP. Nu maakt hij vooral individueel werk, ingedeeld in 3 thema’s: Colours 4 Life, Beautiful City en Industrial Beauty en is bedrijfsmatig actief onder zijn eigen naam MARIO PASETTO.

Hij werkte onder meer voor Jazzfestival Breda, Medisport en NAC Breda. Daarnaast heeft hij zijn eigen kunst collectie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten van het ontstaan van deze samenwerking, hoe NL-XS haar klanten diensten verleent of wenst u kennis te maken met ons? Neem vandaag nog contact met ons op via deze link: https://nlxs.nl/kennismaken.

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?