Hamburger NLXS

Bart van den Oord Hoveniers uit Prinsenbeek

Klant details

Bart van den Oord Hoveniers is een jong dynamisch bedrijf. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Werkzaamheden zoals grondverzet, rooien van bomen en beplanting, (sier)bestratingen, plaatsen van erfafscheidingen, vijveraanleg, aanleg van vlonders, elektriciteit, beplanting en gras komen hierbij aan de orde.

Bart van den Oord Hoveniers heeft gekozen voor een aanspreekpunt, alle vragen kunnen wegleggen bij 1 partij zodat deze partij juist ICT Advies kan geven dat past bij de vraag van de klant. De klanten van Bart van den Oord Hoveniers zelf, vinden het ook prettig dat ze een aanspreekpunt hebben voor de tuin. Zo levert NL-XS alle antwoorden op ICT Advies vraagstukken.

Naam: Bart van den Oord Hoveniers (website) Diensten: ICT Advies en Systeembeheer Sinds: Is klant sinds 2011

Groei samen met het bedrijf, met passend ICT advies.

Een van de snelst groeiende hoveniers bedrijven van de regio Breda, is Bart van den Oord Hoveniers. Bart is gegroeid van eenmanszaak naar een platte organisatie met ongeveer 15 vaste krachten. Met zijn team levert Bart het onderhoud en aanleg van tuinen.

Omdat Bart vaak onderweg is, worden computers en overige ICT faciliteiten niet alleen door hem maar ook door tekenaars, hoveniers en andere medewerkers gebruikt. Het is voor Bart daarom van groot belang dat ICT altijd geraadpleegd kan worden. En dat hij zich niet bij elke vraag opnieuw hoeft voor te stellen.

Vanuit NL-XS hebben wij de gehele groei meegemaakt en tijdig passend ICT Advies geleverd op het moment dat dit van toepassing was. De overstap van 1 naar meerdere computers en overstap van een simpele naar uitgebreidere printer. Immers moet de klant wel het tuinontwerp kunnen zien alvorens dit wordt uitgevoerd.

De echte beekse ondernemer Bart van den Oord is dan ook zeer tevreden over de werkwijze van NL-XS, simpel snel en doeltreffend. Het probleem is gewoon dezelfde dag nog opgelost of er is een alternatieve oplossing voor handen. Geen langdradige helpdesk, support tickets of onnodig ICT Advies. Gewoon een passende oplossing voor de vraag of het probleem.

NL-XS is trots op het feit dat zij deze klant al meerdere jaren heeft gefaciliteerd in een breed scala van ICT Diensten van ICT Advies tot Backups. Elk jaar kijken wij opnieuw naar mogelijkheden en benodigdheden om de groei van deze mooie organisatie te kunnen ondersteunen.

Wilt u meer weten over de diensten van NL-XS, de samenwerking met deze hovenier of onze IT Advies oplossingen. Klik dan hier voor uitleg over IT advies of bekijk dit bericht op onze blog over omgang met ICT Advies en ICT problemen.

Direct iemand spreken? Bel dan 076 203 0020 of stuur ons een e-mail via ons contactformulier.

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?