Hamburger NLXS

Systeembeheer uitbesteden of niet?

Je merkt dat je bedrijf steeds groter wordt. Groei is goed, maar daardoor komen er wel steeds meer andere zaken bij je onderneming kijken. Wanneer je meer medewerkers krijgt, zullen de ICT werkzaamheden ook gaan groeien. Zijn dat genoeg werkzaamheden om er iemand voor aan te nemen, of is het beter om systeembeheer uit te besteden? In dit artikel bekijken we de voor- en nadelen van het uitbesteden van systeembeheer. 

Systeembeheer uitbesteden: de voordelen

Het uitbesteden van je systeembeheer heeft veel voordelen. Zo heb je zelf meer tijd voor je core business; je hoeft geen rekening te houden met ICT werkzaamheden en je kan erop vertrouwen dat alles altijd naar behoren werkt. Daarnaast neemt het je natuurlijk een grote zorg uit handen. Systeemproblemen, storingen, trage computers… Het zorgt ervoor dat de productiviteit daalt en de frustratie stijgt. Wanneer je je systeembeheer uitbesteedt, wordt er extern voor gezorgd dat alles draaiende blijft. Zij doen er alles aan om storingen te voorkomen en wanneer deze zich toch voordoen staan ze meteen paraat. Ideaal!

De nadelen van het uitbesteden van systeembeheer

Natuurlijk heeft alles zo zijn voor- en nadelen. Sommige bedrijven vinden het juist fijn om een eigen systeembeheerder te hebben. Deze is dan altijd aanwezig wanneer zich problemen voordoen, want bij het uitbesteden van systeembeheer natuurlijk niet het geval is. Dat kan een nadeel zijn. Echter is het daarbij belangrijk om de juiste systeembeheerder te zoeken; een die altijd paraat staat en waar je op kunt bouwen. Dan heb je dat nadeel meteen verholpen! 

Systeembeheer uitbesteden aan NL-XS

Wanneer je je systeembeheer uitbesteedt aan NL-XS uit Breda, heb je the best of both worlds. Wij bieden namelijk proactief systeembeheer aan waardoor u altijd kunt vertrouwen op werkende systemen. Zo zorgen we voor verhoogde productiviteit door snellere en betrouwbare systemen, voorkomen we potentiële problemen al in een vroeg stadium en als zich dan toch storingen voordoen, worden deze snel opgelost. Daarbij betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je nooit verrassingen achteraf hebt. Meer informatie of interesse? Vul ons contactformulier in en wij bellen je binnen 24 uur terug!

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?