Hamburger NLXS

Zorg voor een back-up – Stef Dickhardt Betonboringen

Klant details

Stef Dickhardt Diamantboor- en Zaagtechniek & Sloopwerken uit Kruisland is een specialist in betonboringen. Een bedrijf met ervaring en passie voor de bouwnijverheid.Door het wegvallen van zijn vaste IT partij, kwam Stef via Google terecht bij NL-XS. Na een persoonlijk gesprek was de klik gevonden en heeft Stef gekozen zijn IT beheer en e-mail uit te besteden aan NL-XS. Vertrouwen is de basis van elke samenwerking zeker als het gaat om waardevolle gegevens op de computers.Het bedrijf van Stef zit in Kruisland, nabij Roosendaal. Voor NL-XS (Prinsenbeek/Breda) is dit geen enkel probleem. Via internet is alles mogelijk!Naam:  Stef Dickhardt Betonboringen Plaats: Kruisland (Roosendaal) Diensten: Backup OnlineWerkplek BeheerWebhosting

Zorg voor een back-up!

Het zal je maar gebeuren, dagdagelijks ben je bezig met je bedrijf, er is vertrouwen in al je leveranciers en ineens valt je IT partner weg wegens omstandigheden. Dan heb je een uitdaging, want IT is net als bij vele bedrijven een aorta van de organisatie. Alle data staat immers op je computer, tablet of telefoon.Bovengenoemd verhaal overkwam Stef Dickhardt Betonboringen uit Kruisland.Stef raakte zijn vaste IT partij kwijt en was naarstig op zoek naar een oplossing, immers moest hij kunnen factureren, e-mailen en kunnen blijven communiceren met zijn klanten.NL-XS is hierop ingesprongen, na een persoonlijk gesprek hebben wij Stef volledig ontzorgt in zijn ICT vragen.

E-mailen 

In dit geval is de domeinnaam verlopen, stopte het e-mailverkeer en was Stef zo goed als onbereikbaar. Als onbekende in IT land wist Stef zich geen raad en vestigde zijn hoop op de expertise van NL-XS.Stef is in zijn vak goed en zo zoekt hij mensen om zich heen die goed zijn in hun vak. Op deze manier laat je iedereen in hun waarde.Dank zij snel ingrijpen is voorkomen dat de domeinnaam in verkeerde handen kwam. De domeinnaam is verhuisd naar NL-XS, evenals het e-mailverkeer. Na 1,5 week van administratieve stappen is NL-XS erin geslaagd om Stef weer volledig bereikbaar te maken voor de buitenwereld.

Back-up?

Data

Hoe belangrijk de data op je computer(s) is bleek wel uit het feit dat Stef zijn gegevens goed beveiligd had opgeslagen. Gelukkig wist hij zonder hulp van de IT-er aan NL-XS uit te leggen want zijn probleem was en waar hij geholpen moest worden door onze expertise.Data maakte in deze het verschil. Het weten van je wachtwoorden en begrijpen waar wat gebeurt maakte het voor NL-XS eenvoudig Stef te helpen met zijn vraagstuk. Bij NL-XS maken wij geregeld mee dat men al hun vertrouwen legt in hun ICT partij, waarbij de ICT partij vaak geen enkele vorm van overdracht doet. Gelukkig was dit hier niet het geval. Stef legde ons haarfijn uit welke wensen hij heeft.NL-XS heeft op basis van de wensen een aangepaste offerte uitgebracht waarbij alle vragen van Stef worden beantwoord. Stef behoudt hierin de sturende rol, hij is immers de klant en de klant is bij NL-XS koning.We spreken dan ook altijd om waardevolle data, de klant moet erop kunnen vertrouwen dat het uitbesteden van ICT aan ons ervoor zorgt dat diegene wel zijn werk kan doen maar niet de controle hierover verliest!Een back-up van je data is dan ook van levensbelang voor je bedrijf.

Back-up IT-specialist?

Wat is er nu zo goed aan NL-XS of wat maakt ons uniek?Nee, wij zijn technisch ongetwijfeld niet beter dan een ander en dat vinden wij ook niet.Wat maakt ons dan wel uniek, in bovengenoemd verhaal? Wij denken mee met de klant en wij zorgen voor een back-up van niet alleen jouw data, maar ook van je IT specialist. Bij het wegvallen van je vaste IT partner is het belangrijk dat je direct door kunt met je bedrijf.Veel partijen laten ons ook schaduw ICT voeren, wij komen dan op locatie om mee te kijken met de vaste ICT partij of systeembeheerder. In combinatie met onze aanwezigheid is er altijd een back-up van de IT specialist en de data.Met dank aan de oplettendheid en accuraatheid van Stef Dickhardt en de snelle inzet van NL-XS is de schade beperkt gebleven tot 2 weken geen e-mailverkeer. Stef is vanaf heden weer volledig bereikbaar, mocht je dus vragen hebben over betonboringen stuur hem gerust een e-mail.Voor alle IT vragen kun je uiteraard bij NL-XS terecht!

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?