Hamburger NLXS

Fax – telefonie & ICT Beheer bij SamenSterk

Klant details

SamenSterk Ergotherapie uit Waalwijk is een jong bedrijf. Een bedrijf met passie voor Ergotherapie en zijn onder andere gespecialiseerd in EDOMAH.

Het bedrijf kwam vanaf dag 1 terecht bij NL-XS en heeft de volledige verantwoording van hun ICT uitbesteed aan NL-XS. Van de website, het visitekaartje en van de computer tot de telefonie. NL-XS ontzorgt deze klant.

Hoewel de klant op relatief grote afstand zit van NL-XS (ICT Breda) is dit geen enkel probleem. Via internet is alles mogelijk! Aanpassen naar: Hoewel de klant op relatief grote afstand zit van NL-XS ICT Breda is dit geen enkel probleem. Via internet is alles mogelijk!

Naam: SamenSterk Ergotherapie Plaats: Waalwijk (website) Diensten: Backup OnlineWerkplek BeheerVoIP

Fax versturen, vanaf dag 1 bij SamenSterk met NL-XS FoIP

In het centrum van Brabant, daar starten Ilvy en Maartje in 2017 hun Ergotherapie praktijk.

Vanaf dag 1 hebben zij het volledige ICT beheer uitbesteed aan NL-XS. Dagelijks werken zij met de Beheerde werkplek, beheerde antivirus oplossing, online back-up en VoIP telefonie.

Daarnaast draait hun website op onze cloud omgeving, waarbij wij hun ondersteunen in WordPress beheer.

Kortom, een klant die letterlijk haar vertrouwen uitbesteed aan NL-XS.

Beheerde werkplek en Beheerde telefonie via VoIP & FOIP

De klant wil gewoon ontzorgt worden, elke dag kunnen werken op een laptop of desktop waarvan men zeker is dat de data veilig wordt opgeslagen. Het gaat bij SamenSterk Ergothrapie namelijk niet om de ICT maar om de MENS.

Om dus te blijven doen waar ze goed in zijn, moet je andere onderdelen van je bedrijf elders beleggen zodat je jezelf kunt focussen op je eigen core business.

Een bijzonderheid bij deze klant is niet alleen het volledig beheren van de werkplekken met Office365, antivirus en back-up maar ook de telefonieoplossing.

VoIP of FOIP

In de zorg wordt er nog veel gebruik gemaakt van de FAX. (voor de jonge lezers, zit is een fax: Link) Met een fax, een veelgebruikt apparaat in de jaren 80-90 verstuurde men berichten van A naar B, in geval van de medische en zorg sector vaak informatie of recepten van patiënten / cliënten.

Met de komst van internet is er veel veranderd, toch blijft de FAX een veelgebruikt apparaat in de zorg. Hoe ga je zo’n traditionele fax die afhankelijk is van analoge telefonie dan integreren in een volledig beheerde oplossing?

Faxen over IP.

NL-XS heeft een telefooncentrale in de cloud, deze telefooncentrale ontvangt de traditionele fax, vertaald deze naar een PDF bestand en verstuurd deze vervolgens naar de eindgebruiker (e-mailadres) dat is ingesteld in de centrale.

Men heeft dus geen FAX meer nodig op kantoor.

Ook uitgaand faxen behoort tot de mogelijkheden, gewoon eenvoudig een berichtje versturen via de FAX maar dan vanuit je internet browser, waarbij je het bestand (PDF) verstuurd via een digitaal systeem naar een analoge fax.

Bij de ontvanger rolt de fax binnen en je fax bericht kan op die manier gewoon heen en weer, inclusief behoud van je traditionele fax nummer.

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?