Hamburger NLXS

De Menmoerhoeve (Camping WIFI)

Klant details

De Familie van Dijck probeert u boerenleven te laten beleven op De Menmoerhoeve. Dit op een ontspannen manier in de natuur.

De camping heeft 25 plaatsen met een vrij landelijk uitzicht. De kinderboerderij bestaat uit 20 zoogkoeien, 15 schapen, paarden en divers kleinvee waar u langs kunt lopen. Er wordt op het terrein veel aan natuurbehoud en educatie gedaan bijvoorbeeld in de groentetuin met vergeten groenten en de vlindertuin.

U kunt een wandeling maken over het terrein en gebruik maken van het terras met mogelijkheden voor lunch en diner. Hier worden zoveel mogelijk producten van eigen land gebruikt.

Naam: De Menmoerhoeve Diensten: ICT Beheer en Hosting Sinds: Is klant sinds 2010

Wifi Vraag:

Nee wij van NL-XS leveren geen stroom of water maar wel gegarandeerd goede WIFI op de camping. Lees onderstaande casus voor ons verhaal:

Een van de meest veelzijdige boerencampings, zit gevestigd in Etten-Leur. Wanneer men fietst in de regio Zundert en Rijsbergen zit men al snel in het buitengebied van Etten-Leur. Bij De Menmoerhoeve op het terras.

De Menmoerhoeve is een veelzijdige boerencamping met allerlei faciliteiten, boerengolf, boerendart, kinderboerderij, ruimte voor zakelijke evenementen, maar ook een camping voor 25 plaatsen. Met name bij deze laatste groep is in de afgelopen jaren de wens voor een goed WIFI netwerk gegroeid, met wil immers contact kunnen houden met het thuisfront en dat ging niet via het “slechte” 4g netwerk in het buitengebied.

Daarom heeft De Menmoerhoeve aan ons gevraagd na te denken over een goede, betrouwbare WIFI oplossing, welke gegarandeerd 75% van hun landgoed zou dekken. Als ICT consultant uit de regio is NL-XS hun vaste partner voor alle vraagstukken omtrent ICT.

Wifi oplossing:

Wij hebben een passende oplossing bedacht en een combinatie gemaakt van omni, richt en sector antenne’s. Reden voor deze bijzondere combinatie, was de wens om niets aan de natuur te hoeven doen, bomen en bossen onttrekken WIFI uit de lucht waardoor signaal kan verzwakken.

Daarnaast moesten de antennes met uitzondering van de camping, zoveel mogelijk verdekt opgesteld worden, immers wil men geen zichtvervuiling op deze landelijk gelegen camping.

Dat is gelukt, dankzij onze bijzondere oplossing kunnen wij tot 2000 apparaten aan op een dekkend WIFI netwerk. Men kan gratis gebruik maken van dit netwerk binnen het landgoed van De Menmoerhoeve.

Zeker een reden om uw fietsroute nogmaals te checken of thuis te laten weten dat het gezellig is en u later thuiskomt omdat u bij De Menmoerhoeve zit!

Wenst u ook een storingsvrij WIFI netwerk voor uw camping, hotel of bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat NLXS voor jou kan betekenen?